KÖPVILLKOR

När du handlar hos oss är du i trygga händer

Vi följer Konsumentverkets riktlinjer och gällande lagar för e-handel, våra betalningsalternativ är säkra och uppfyller kraven för betalning över internet och vi hanterar personuppgifter enligt den svenska personuppgiftslagen.
För att handla på 3Magasin.se måste du vara över 18 år. Alla leveranser sker med Posten och leveranstiden är 1-5 dagar. Just nu har vi fri frakt. Vi levererar för närvarande endast inom Sverige och samtliga våra priser anges i svenska kronor inklusive moms.
Vår ambition är att erbjuda dig en enkel och säker köpupplevelse.

Vi vill att du ska bli supernöjd.

 

 

BETALNINGSALTERNATIV
 

Klarna

Det smidigaste sättet att betala på.
Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Du kan välja mellan faktura, delbetalning, kort, banköverföring eller annan direktbetalning. Allt är lika säkert. Om du vill kan du koppla en PIN-kod till Klarna Checkout.


Kontokort - Nets

Om du vill betala via Dibs så fungerar det med VISA och Mastercard. När du genomför köpet reserveras pengarna på ditt konto, de dras först vid leveranstillfället. Våra samarbetspartners för säkra betalningar över internet är SEB och DIBS som är en av Skandinaviens största på detta område. Dem använder sig av 3D Secure som är en global säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över internet. DIBS hanterar dina kortuppgifter och överföringen av pengarna sker med SSL-kryptering vilket innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter. Ingen kortinformation hanteras eller sparas hos 3Magasin.

 

PayPal

För att kunna betala via PayPal så måste du ha ett konto hos dem.

www.paypal.se

 

 

 

Order och leveransbekräftelse

När du genomfört ett köp mejlas en orderbekräftelse per automatik till dig.
Det betyder att din beställning gått igenom. Se till att vi har din korrekta
e-postadress för att detta ska fungera samt att din leveransadress är riktig. När vi har packat dina varor och skickat iväg dem med Posten får du en leveransbekräftelse på mejl eller sms.

Skulle det uppstå något problem med din order tveka inte att kontakta oss direkt via mejl, kontakt@3magasin.se, så rättar vi till det

 

Privat Policy - Personnummer

När du handlar hos oss uppger du dina personuppgifter. Vi säljer inga produkter via vår webbutik till minderåriga utan du måste vara 18 år fyllda.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få ut den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post, kontakt@3magasin.se

 
FRAKT & LEVERANS

Fraktkostnad

Vi har fri frakt på alla leveranser just nu. 

Frakt inom Sverige sker med Posten och tar 1-5 arbetsdagar.
Små paket kostar 29 kr och Stora paket kostar 49 kr. 

Vissa produkter kan ha en längre leveranstid, det framgår då tydligt vid köptillfället och på din order. Du kommer att få ett ordererkännande via e-post från oss när vi mottagit din beställning. Vi reserverar oss för att en vara du beställt kan ta slut.

Eventuell returfrakt 59 kr betalas av din som kund.

 

Leveransbekräftelse

Du får en leveransbekräftelse så fort vi behandlat och skickat iväg din order. Med denna får du ett spårningsnummer så att du kan följa ditt paket ända fram till ditt utlämningsställe. Anger du ditt mobilnummer vid beställning kommer du få ett SMS med din avi när paketet är klart att hämtas ut. Det är viktigt att du uppger en korrekt leveransadress för att dina varor ska komma i tid. Vid rea kan det bli en försening i behandlingen av din beställning och leveranstiden kan ev. bli lite längre.

 

 

Utebliven eller försenad leverans

Om din leverans är försenad ber vi dig i första hand kontakta Posten, www.posten.se
Ta fram ditt försändelse-id som står på din leveransbekräftelse som du fått på sms eller mejl och spåra din leverans. Om det är så att ditt paket inte kommit till ditt ombud inom 7 dagar, hör av dig till 3Magasin så kan vi hjälpa till och lokalisera problemet. Skulle ditt paket mot förmodan komma bort under transport till dig, står vi på 3Magasin som ansvariga för detta.

Notera att det angivna leveransdatumet på orderbekräftelsen endast är preliminärt och 3Magasin avskriver sig ansvar för leveransförseningar som beror på omständigheter utanför vår kontroll.

 
ÅNGERRÄTT & RETURER

Ångerrätt

Hos Tre Magasin har du alltid 14 dagars ångerrätt från det att du hämtat ut ditt paket eller tagit emot din hemleverans. Detta gäller även vid köp av prissänkta varor.

 

Returer

Om du mot förmodan inte är nöjd med ditt köp och vill returnera beställningen är det enkelt. Returfrakten, 59 kr, betalas av dig som kund. Mejla oss på, returfrakt@3magasin.se så skickar vi dig en returfraktsedel per mejl.
 
Vi förutsätter att varan är i originalskick, d.v.s. oanvänd, och har kvar eventuella etiketter. Skulle det mot förmodan vara något fel på din beställning eller om varan är defekt vid leverans står vi självklart för returfrakten. Du måste fylla i en returblankett vid alla returer och den ska följa med varan.

Här kan du ladda ner en returblankett.


1

Skriv ut och fyll i returblanketten.
Packa in din retur (gärna i samma påse/kartong du fick den i).

  

2

Lämna in din retur i vår butik eller mejla oss på, returfrakt@3magasin.se så skickar vi dig en returfraktsedel per mejl.

Skriv ut returfraktsedeln, sätt den på ditt paket och lämna in paketet hos ett Posten-ombud.

Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav tar vi inte emot.

 

3

Du får en bekräftelse per mejl när vi tagit emot och behandlat din retur.

Fraktkostnaden 59 kr kommer att dras från den ursprungliga ordersumman.

Återbetalning för varan kommer att ske till dig senast inom 30 dagar från det att 3Magasin tagit emot den returnerade varan. 

Här kan du ladda ner en returblankett.

  

Byte av vara

För tillfället kan vi tyvärr inte hantera byten av varor köpta via webbutiken.  

Reklamation - Transportskada

Kontrollera att förpackningen till din beställning är hel när varorna anländer! Synliga skador på förpackningen skall anmälas till Posten direkt vid mottagandet. Vi inspekterar självfallet alla varor innan vi levererar, men visar det sig att produkten ändå är skadad, defekt eller på annat sätt inte alls motsvarar produktbeskrivningen, så vill vi att Du meddelar oss så fort som möjligt.

Det är också viktigt att Du tar del av dina produkters varuinformation och följer de skötselråd och tvättinstruktioner som anges.

Vid reklamationer ber vi dig kontakta oss på 0411-55 94 96 (vardagar 11-18) eller mejla till,

butik@3magasin.se

 

Vi följer alltid Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.

 
KUNDSERVICE 
WEBSHOP

0411-55 94 94

Du kan alltid kontakta oss på 0411-55 94 94 (vardagar 11-18) eller mejla till,

kontakt@3magasin.se

 
 

BUTIKEN I YSTAD

0411-55 94 94

Du kan alltid kontakta oss på 0411-55 94 94 (vardagar 11-18)